top of page

LUCHTBALLON RECLAME

Bent U op zoek naar een manier om uw merk of bedrijf een boost aan visibiliteit te geven? Ballonreclame kan u hier zeker bij helpen!

Een publicitaire luchtballon is een sterk reclamemedium met een positief imago, een brede doelgroep aansprekend én met een blijvende impact.

Mensen ervaren luchtballonreclame niet als een storende of intrusieve vorm van reclame, integendeel, men komt naar buiten, kijkt omhoog, spreekt over en neemt foto’s van uw merk. Zowel jong als oud voelen verwondering bij het zien van een overvarende luchtballon. Dat ballonreclame een sterke impact heeft is duidelijk wanneer mensen na enkele maanden zich nog steeds herinneren welke ballon over hun tuin vloog.

Bovendien kan uw eigen luchtballon ook gebruikt worden om incentive passagiersvaarten mee te organiseren. Laat uw klanten, relaties, werknemers, enz meevaren aan boord van uw bedrijfsballon om hen op een unieke manier in contact te brengen met uw merk of bedrijf.

Voor het exploiteren van een reclameluchtballon is het belangrijk om met de juiste partner samen te werken. Flybird - Ciers Ballonvaarten is een ballonvaartbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en met een focus op b2b partnerships. 

Bent u nieuwsgierig wat luchtballonreclame voor u kan betekenen en hoe we kunnen samenwerken? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. Graag bekijken wij samen met u op welke manier ballonreclame kan renderen voor uw bedrijf.

Hieronder geven we alvast wat meer info over luchtballonnen en hoe deze kunnen ingezet worden.

Willy.JPG

SIZE & SHAPE DOES MATTER

Er zijn verschillende vormen luchtballonnen, u kent zeker de standaard luchtballon met reclame erop, maar misschien ook de speciale vorm ballonnen die enorm aanspreken. Ballonnen bestaan ook in verschillende maten (inhoud van de ballon). Hoe groter de ballon hoe meer draagkracht de luchtballon heeft én hoe meer passagiers vervoerd kunnen worden. Dit is een belangrijk startpunt bij ieder ballonproject dat uitvoerig besproken wordt.

eend_edited.jpg

REFERENTIES

Graag delen wij met u enkele van onze referenties die over de jaren heen werden opgebouwd. BMW, Gaverzicht, FUN, Dewaele Vastgoed, Suprabazar, Smart Solutions, Fortis, Arcelor Mittal, Start People, ... 

BMW3.jpeg

PRODUCTIE VAN EEN BALLON

Een luchtballon laten ontwerpen en produceren neemt ongeveer 3 maanden in beslag. Alles start met een eerste design-tekening die vervolgens verder wordt gedetailleerd alvorens in productie te gaan.

team.jpg

VEILIGHEID

Ballonvaren is erg veilig!

  • Het materiaal voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, goedgekeurd door het Europese Luchtvaart Agentschap. (EASA) Jaarlijks wordt een ballon ook technisch gekeurd door een erkende instantie.

  • De piloten krijgen een intensieve opleiding en alvorens professioneel te mogen vliegen dienen ze te beschikken over een groot aantal vlieguren.

  • De piloten die voor Flybird vliegen beschikken over vele jaren ervaring en stellen veiligheid steeds prioritair.

Meer over ballon publiciteit: Services
bottom of page